fbpx

Win je aankoopbedrag terug!

Hoe werkt het?

 

Via onze PasNL app kun je online winkelen bij de bij ons aangemelde adverteerders, een volledig overzicht hiervan vind je in de app onder “Alle aanbiedingen”, of bij je geregistreerde pasjes zelf.

 

Door te klikken op de links (via afbeeldingen of tekstueel) in onze PasNL app, ga je op de juiste manier naar de bijbehorende webshop. Nadat je een succesvolle aankoop gedaan hebt, kun je die aanmelden op een speciaal daarvoor ingerichte pagina.

 

Zodra wij 250 goedgekeurde aanmeldingen hebben verzameld, wordt er een winnaar getrokken uit die 250 aanmeldingen, deze winnaar berichten wij via het opgegeven e-mailadres, na dit contact ontvangt men het (gemaximeerde) aankoopbedrag van ons terug. Mocht je onverhoopt niet bereikbaar zijn dan zullen wij genoodzaakt zijn een andere winnaar te trekken. De cyclus start direct hierna weer. Het kan enige tijd duren voordat aangemelde transacties goedgekeurd worden voor de winactie, hier hebben wij zelf geen invloed op helaas.

 

In het kort hieronder nog even de stappen:

 • Selecteer de online winkel

  Ga via onze PasNL app naar de webshop van een van de adverteerders die meedoen aan deze winactie of selecteer een van de adverteerders op onze speciale adverteerderpagina

 • Doe je online aankoop

  Doe je online aankoop en noteer het bedrag, de datum en tijd van je aankoop.

 • Geef je aankoop door

  Ga naar onze pagina waar je de aankoop kunt aanmelden en vul daar de gevraagde gegevens in.

 • Klaar!

  Nu is het wachten op het vullen van de batch en wordt er als die volledig gevuld is een winnaar getrokken die zijn of haar aankoopbedrag van ons terug gestort krijgt!

Online aankopen bij een van de deelnemende adverteerders kun je aanmelden voor onze winactie. Zorg er in ieder geval voor dat je op je mobiel via onze PasNL app (bij de pas of vanuit de aanbiedingen) naar de juiste pagina gaat voordat je een aankoop doet, of klik op een van de links op de deelnemende adverteerders pagina , accepteer voor de zekerheid altijd de cookies van de adverteerder!

 

Registreer, nadat je hebt afgerekend, je aankoop op deze pagina. Aangemelde transacties die we niet kunnen traceren in de beschikbare administraties zijn helaas uitgesloten van deelname, de deelnemer zelf blijft verantwoordelijk voor het volgen van de juiste stappen en het doorgeven van de juiste informatie.