Blogberichten PasNL


06-02-2019

Account ontkoppelen via Mijn PasNL

Is jouw account nog gekoppeld aan je oude smartphone en heb je die niet meer?

Dit kun je dan heel eenvoudig in orde maken via Mijn PasNL , na inloggen, ontkoppel je jouw account om deze vervolgens weer te koppelen op je nieuwe smartphone, jouw pasjes uit de backup worden dan weer opgehaald en zichtbaar gemaakt op je toestel.


30-06-2017

Geld winnen met PasNL

Met ingang van juni 2016 kun je maandelijks meedoen met de PasNL loterij door in onze app de PasNL Facebook pas te registreren én de app tenminste 2x per maand te gebruiken. Iedere maand trekken wij een kaartnummer uit de geregistreerde nummers, de eigenaar van dit nummer wint een cadeaubon naar keuze ter waarde van €50,-

 


03-06-2016

Nieuw in PasNL ...

We hebben op verzoek van vele gebruikers de Sligro klantenkaart toegevoegd aan onze pastemplates. Mis je nog een landelijk veel gebruikte pas, laat het ons dan weten via info@pasnl.nl of gebruik onze contactpagina ...

 


20-05-2016

PasNL "Goldcard" ...

We hebben een aan onze Facebook pagina gerelateerde "Goldcard" van PasNL in de app opgenomen (ververs je paslijst bij toevoegen om hem te vinden onder de naam PasNL Facebook). PasNL gebruikers die deze pas installeren en onze Facebook pagina "Liken" kunnen meedoen aan de winacties die we daar gaan houden. Vind je dit ook leuk, volg dan de stappen zoals aangegeven in het plaatje ...

 


06-04-2016

Nieuwe pasjes!

Het aantal passen blijft groeien!! We hebben recent weer vier nieuwe pastemplates toegevoegd aan de PasNL app! Registreer deze passen vandaag nog in onze handige app.

Formido Kluspas, Media Markt Club, Praxis en de Rivièra Maison Club Member pas.

Download de PasNL app via www.pasnl.nl of in de Appstore en voeg al je klantenpasjes direct toe in jouw digitale portemonnee.


28-07-2015

Download nu de nieuwe PasNL update!

De nieuwe update van PasNL is nu beschikbaar, update je PasNL app dus snel in de Google Play en de App store!

Nieuw: de mogelijkheid pasjes met QR-codes toe te voegen zoals de Emté pas!


02-04-2015

Sparen bij Valente met PasNL!

Vanaf vandaag is PasNL niet alleen handig voor al uw (kortings)pasjes, maar is het nu ook mogelijk om te sparen met behulp van de nieuwe ingebouwde digitale spaarkaart.

Bij Valente Espresso Rotterdam starten wij vanaf vandaag met een pilot. Bij de aankoop van iedere kop koffie ontvangt u één PasNL spaarmuntje met daarop een QR Code. Wanneer u de Valente pas toevoegt in PasNL en naar de 'spaarkaart' gaat, kunt u deze QR code inscannen en verschijnt er een Valente stempel op uw stempelkaart. Bij een volle stempelkaart ontvangt u één kopje koffie gratis!

Voor meer informatie, ga naar: www.pasnl.nl/valente


03-03-2015

PasNL 2.0 voor Android

PasNL 2.0 voor Android

PasNL voor Android is vernieuwd! De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan nieuwe verbeteringen in de stabiliteit, veiligheid en functionaliteit van onze PasNL app. Het resultaat is PasNL 2.0! Om ook gebruik te kunnen maken van deze nieuwe app, zult u de app opnieuw moeten downloaden in de Google Playstore.

PasNL 2.0 heeft een aantal nieuwe functies, zoals onder andere de digitale spaarkaart en mobiele coupons.

Voor meer informatie over PasNL 2.0 voor Android en de stappen die u kunt ondernemen om uw pasjes eenvoudig van de oude- naar de nieuwe app over te zetten, zie http://pasnl.nl/pasnl-voor-android


27-01-2015

8 nieuwe passen in PasNL!

Er zijn weer 8 nieuwe passen toegevoegd in de PasNL app:

Avéro Achmea, Broekmans Patisserie BV, Dirk, Hanos, G-STAR Factory Outlet, NTFU, Promovendum en Sanquin!

Download de PasNL app via www.pasnl.nl of in de Appstore en voeg al je klantenpasjes direct toe in jouw digitale portemonnee.


20-01-2015

Zorgorganisatie Careyn kiest voor digitale pas in PasNL

De abonnees van regionale (thuis)zorgorganisatie Careyn kunnen er in 2015 voor kiezen om over te gaan op de digitale Careyn Kaart. Met de kaart kunnen de abonnees o.a. gratis hulpmiddelen lenen, deelnemen aan exclusieve activiteiten en profiteren van kortingen bij diverse aangesloten organisaties in hun regio. 

Gerrie Rijkse van Careyn: “Communicatie verloopt steeds meer via mobiele apparaten, dus voor ons is dit een logische stap. Als organisatie moet je blijven innoveren. Doordat de digitale Careyn Kaart via de smartphone wordt gekoppeld aan een online omgeving ontstaat een extra communicatiekanaal. 

PasNL

De digitale Careyn Kaart is vanaf 8 januari 2015 ook beschikbaar in de PasNL-app. Na activatie van de kaart hebben abonnees automatisch alle aanbiedingen, kortingsacties en berichten van de betreffende aanbieders tot hun beschikking. Hierbij kun je denken aan kortingen op pretparken en sportschoolabonnementen. Maar ook vele diensten aan huis, cursussen en workshops, vakanties en dagjes uit (met en zonder zorg) en gratis uitleen van (loop)hulpmiddelen.


22-12-2014

Ontvang en verzilver coupons in PasNL

Sinds de nieuwe update van eind december 2014, kunnen bedrijven coupons versturen naar al hun digitale pashouders. PasNL gebruikers ontvangen de coupon als een nieuw bericht in zijn/haar inbox. Door het bericht te openen is alle informatie over de coupon zichtbaar.

Verzilveren gaat gemakkelijk door de coupon bij de kassa te activeren met de zogenaamde slide-functie. Bij de activatie van de coupon zal automatisch de timerfunctie starten. Wanneer deze timer is afgelopen, is de coupon niet meer geldig om dubbel gebruik tegen te gaan!


17-09-2014

Maak nu een backup van al je digitale pasjes!

Het is nu mogelijk om een PasNL account aan te maken en van al je geregistreerde pasjes in PasNL een back-up te bewaren. 

Hierdoor kun je eenvoudig al je pasjes overzetten naar een andere/nieuwe telefoon.

Je kunt ook toegang tot je account krijgen via de website van PasNL. Dit doe je door in te loggen met je account gegevens van PasNL. Hier vind je een overzicht van al je geregistreerde pasjes en heb je de mogelijkheid om je account (tijdelijk) te blokkeren. Dat is handig indien je smartphone gestolen is of als je deze verloren hebt. Je pasjes zijn dan niet meer zichtbaar in PasNL.

Extra ’s in deze update:

Android:

 • Overall performance verbeteringen
 • Het toevoegen van een pas is verder geoptimaliseerd
 • Bugfixes

IOS:

 • Verbeterde weergave van de barcode
 • Het toevoegen van een pas is verder geoptimaliseerd
 • Gebruiksvriendelijkheid op meerdere punten verbeterd
 • Design aanpassingen
 • Overall performance verbeteringen
 • Bugfixes

13-08-2014

Win €50 met hidden cash actie in Rotterdam

Ergens in Rotterdam liggen de komende weken ‘verloren’ klantenpasjes klaar voor een willekeurige voorbijganger. Met die pas is telkens € 50,- verdienen. Deze actie is geinitieerd door PasNL, waarmee we inhaken op de uit de Verenigde Staten overgewaaide hype Hidden Cash.

Bekijk hier hoe je mee kunt doen

 


10-06-2014

Nu ook je zorgpas toevoegen in PasNL

Sinds vandaag is het mogelijk om je zorgpas toe te voegen in PasNL.  We hebben momenteel 12 zorgpassen beschikbaar gemaakt.  Handig, want zo heb je altijd je polisnummer en BSN nummer bij je.
 
Je kunt je zorgpas eenvoudig toevoegen door deze te selecteren in de lijst met toe te voegen passen. Staat jouw Zorgpas er niet tussen? Laat het ons dan weten. Dan zullen we deze opnemen in de lijst.


28-05-2014

Doe jij ook mee met onze PasNL WK Pool? De winnaar wint een iPad mini

In de PasNL app zit nu een speciale virtuele "WK Pas 2014" die je kunt toevoegen aan jouw lijst met pasjes. Wanneer je deze pas hebt toegevoegd, kun je in het welkomsbericht klikken voor de link naar de WK Pool.

Daarnaast geeft deze pas jou het antwoord op de bonusvraag van de WK Pool, zodat je alvast wat extra punten verdient! Tot slot houdt de pas je met berichten up-to-date over de gespeelde WK wedstrijden en andere leuke voetbal-weetjes.

Wie weet win jij wel die iPad mini!


26-05-2014

Like, Share en Win!

T/m 13 juni kun je meedoen met de like,share en winactie van PasNL. Ga hiervoor naar onze facebookpagina. Like en Share de PasNL winactie en maak kans op een iPad mini. Je bepaalt zelf de kleur.


07-04-2014

Nieuwe versie PasNL voor Android

De eerste update voor PasNL Android is sinds deze week te downloaden in de Playstore. In deze versie (1.1) is veel aandacht besteed aan performance verbetering en bug fixing. En er is ook nieuwe functionaliteit toegevoegd. Vanaf deze versie is het namelijk mogelijk om je gegevens te wijzigen.

Nieuw in versie 1.1:

Performance- en stabiliteitsverbeteringen.
Mogelijkheid tot het wijzigen van de pasgegevens.
Bugfixes.


25-03-2014

Nieuwe versie PasNL voor Iphone

PasNL voor de Iphone is vernieuwd. Er is veel aandacht besteed aan performance verbetering en bug fixing. In deze versie (1.4) is hebben we het design van de app aangepast en volledig compatibel gemaakt voor IOS7.

Nieuwe functionaliteit in versie 1.4:

Delen van berichten
Wijzigen pasgegevens is nu mogelijk
Digitaal hologram voor beveiligde passen


04-03-2014

15 nieuwe passen toegevoegd

Vanaf vandaag zijn er 15 nieuwe passen beschikbaar in PasNL. Deze kunnen eenvoudig toegevoegd worden. Je hoeft nu geen foto meer te maken van deze passen. Scan met PasNL eenvoudig de barcode en neem de pasinformatie over. Je pas is hierna direct klaar voor gebruik.


21-01-2014

PasNL geschikt voor het zelfscannen in de AH

Onderstaand filmpje toont hoe eenvoudig het nu is om met PasNL zelf je boodschappen af te rekenen in de Albert Heijn. Voeg je bonuskaart toe aan PasNL en gebruik deze digitale pas in combinatie met het zelfscannen in de AH. Aan het einde van je bezoek scan je nogmaals de digitale bonuskaart en je kunt afrekenen.

Je hebt de plastic pas dus niet meer nodig. Ook handig om al je gezinsleden, vrienden en/of verenigings-leden dezelfde pas te laten gebruiken. Zo kun je gezamelijk airmiles sparen, door allemaal dezelfde bonuskaart toe te voegen aan PasNL. Wel even de airmiles pas koppelen aan de bonuskaart.


13-01-2014

PasNL voor Android beschikbaar

Ruimte besparen, altijd je pasjes bij je en ook één plek voor interessante aanbiedingen van winkels. Vanaf vandaag is de app niet alleen voor Apple, maar ook voor Android gratis verkrijgbaar.

De Nederlandse app PasNL is voorbereid voor de meest populaire klantenpassen in Nederland en deze lijst wordt steeds groter. Groot voordeel is dat de gebruiker automatisch alle aanbiedingen, coupons en berichten van de aangesloten pasuitgever tot zijn beschikking heeft in de digitale pas. Hij hoeft dus geen coupons meer uit te knippen en zal – omdat hij zijn mobieltje altijd bij zich heeft – nooit meer een aanbieding hoeven te missen.


25-10-2013

PasNL IOS7 update beschikbaar

27-06-2013

7 nieuwe passen toegevoegd aan PasNL

Afgelopen week is PasNL uitgebreid met 7 nieuwe passen, te weten:

 • Gall&Gall
 • Boerenbond
 • Staples
 • Texaco
 • Total
 • De Sprint
 • KNMV

Het is nu mogelijk om deze passen eenvoudig via de PasNL wizzard toe te voegen. Dat houdt in dat gebruikers op een gebruiksvriendelijke manier alleen de persoonlijke gegevens moeten invoeren. De PasNL app doet de rest en zorgt ervoor dat de digitale pas wordt toegevoegd aan de persoonlijke lijst met passen.


18-03-2013

PasNL website is Live!

PasNL is Live!

De website ter ondersteuning van de PasNL app is live. Lees hier alle laatste berichten omtrent de ontwikkelingen rondom de app.

Op dit moment wordt de beta versie van de app door een testpanel doorgetest.